keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Anturat valettu

Eilen oli ensimmäinen valu tontilla ja nyt on anturat valettu. Taas yksi virstanpylväs siis saavutettu. Nyt viikossa on tapahtunut valtavasti asioita, alkaa talon toimituskin lähestymään. Noin viiden viikon päästä pitäisi olla jo seinät pystyssä. Siinä välissä meidän pitäisi juhlia häitämme ja meidän ehtiä lomailemaankin viikon verran, joten aika tulee hurahtamaan todella nopeasti. Ikkuna- ja ovitoimittajamme ainakin kuittasi jo tilauksemme olevan valmis. Toivottavasti myös talo saapuu aikataulussa.

Tähän mennessä olemme pääosin omalla työvoimalla tontilla pystyneet puuhailemaan, tai Harri on, itse olen toiminut pääosin henkisenä tukena, ruokakuskina sekä tietenkin tärkeänä back-uppina kilpailutuksissa ja kaikessa muussa tontin ulkopuolisessa työssä, mitä on muuten paljon.  Myös isäni ja kavereitamme on tontilla varsinkin nyt perustusten kanssa ollut auttamassa. 

Itse jäin eilen lomalle ja ensimmäinen lomapäivä tänään meni tontilla anturalaatikoita irrotellen ja niitä roudaten. En varmastikaan nouse huomenaamulla sängystä sen verta rankalta tuntui kropassa. Myös huominen ja perjantai on tarkoitus tontilla viettää. Parin päivän päästä näkymä tontilla on taas jo ihan eri näköinen.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti