keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Hiljaista raksalla



Nämä kuvituskuvat eivät valitettavasti ole vielä raksalta vaan nykyisen kodin remontista. Meillä eletään lautakasan, mdf-levyjen, listojen, sirkkelin ja kaiken maailman muiden välineiden keskellä tällä hetkellä.

Sellainen huono puoli tässä omatoimirakentamisessa on, että kun ei meillä ole aikaa rakentaa taloa niin siellä ei tapahdu mitään. No nyt sitä aikaa ei ole ollut, joten hiljaista raksalla on ollut. Tällä hetkellä aikaa kuluu nykyisen omakotitalomme pintarempassa. Pikkuhiljaa alkaa olla viimeiset hetket laittaa nykyinen koti myyntiin ja sen myötä Harrin piti siirtyä tontilta kotiin remppaamaan vähäksi aikaa. Olisi se toki vähemmän stressaavaa, jos oma koti olisi myyty kun rakentaa . Meille vain oli ehdotonta, että emme halua muuttaa välissä mihinkään "väliaikaisasuntoon" vaan haluamme muuttaa nykyisestä suoraan uuteen.

Meillähän ei edelleenkään ole mitään aikataulua muutolle. Se varmastikin riippuu ja roikkuu paljolti myös siitä miten tämä nykyinen kämppä kaupaksi menee. Olisi hyvä pitää nykyinen sisustettuna myynnin ajan. Toisaalta kova hinku olisi heti päästä uuteen kotiin kun mahdollista. Heinäkuussa alkaa  myös rakennuslainamme lyhentäminen. Olisihan siinä vaiheessa jo kovin paljon mukavampi asua siinä kodissa mihin lovi palkasta hupenee. Tällä hetkellä vaan haaveilen hetkestä jolloin ei tarvitse elää raksan, remontin ja keskeneräisyyden keskellä. 

Toisaalta oma hyvinvointi edellä on mentävä, sillä jos jompikumpi meistä tässä nyt droppaa niin taitaa koko korttitalo sortua ja ei varmasti talo etene mihinkään. Valtava määrä päätöksiä pitäisi pikkuhiljaa saada tehtyä materiaalien osalta, mutta jotenkin tuntuu että tuntuu ylitsepääsemättömmän vaikealta tällä hetkellä. Onko tää sitä raksamasennusta sitten? Mistä saisi niitä kuuluisia lisätunteja vuorokauteen. Se helpottaisi huomattavasti. Tai toinen helpottava tekijä voisi olla jos pystyisin kloonaamaan tuon rakkaan mieheni, mutta sekään ei valitettavasti nykypäivänä ainakaan ole vielä mahdollista. 

Mitään huikeaa edistystä raksalla ei siis ole lähiviikkoina luvassa, mutta sisustuspäätöksiä sitäkin enemmän ja niistä infoa täällä piakkoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti